Senaste inläggen

Kan jag låta mörningen pågå lite längre för att få ett extramörat kött? Ja, om du vet att du har haft god hygien vid hanteringen av köttet kan du mycket väl låta mörningen pågå till t ex 150%, motsvarande 60 dygnsgrader. Hur välhängt kött man vill ha är en smaksak. Med en Mörningstimer kan du lätt prova dig fram till hur du vill ha ditt kött. Mörningstimern fortsätter beräkna mörningen upp till 200% för att därefter automatiskt stängas av i väntan på nästa mörningstillfälle.

Upp


eller läs på

http://www.jagareforbundet.se/Global/Svensk%20Jakt%20Nyheter/M%C3%B6ra%20k%C3%B6ttet%20p%C3%A5%20b%C3%A4sta%20s%C3%A4tt.pdf

Hej vi tänkte skära ner älgarna på fredag 19/10   kl 08.00  .

Vi ses i slakteriet dom som kan.

 

En bild från 2006

Första dagen på älgjakten de mlev endast en kvigkalv , Skytten var Lena 


Dag två 3 tjurar . Jan D sköt en Bosse  sköt 2 och Rune sköt en tj,kalv


Hoppas på bilder eller filmer från årets Jakt.

då va de dax igen på onsdag skottar vi upp vallen kl 18.00 

Årsmöte och älgpassdragning söndag 13/5 klockan 15.00 vid skjutbanan.

Av Bergs Jaktvårdsförening Berg-Bäck - 12 februari 2012 20:40

Hej Stefan talade om att de blir elitprov för stövare den 18 och 19 februari , de blir någon provruta på våra marker vid frågor prata med Stefan.  

Nu blir de jakt på lördag den 10/12 klockan 08.00 i slottet ..

Av Bergs Jaktvårdsförening Berg-Bäck - 26 november 2011 21:39


Bron är snart klar över kanalen vid Grytfötterna

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards