Senaste inläggen
Kan jag låta mörningen pågå lite längre för att få ett extramörat kött? Ja, om du vet att du har haft god hygien vid hanteringen av köttet kan du mycket väl låta mörningen pågå till t ex 150%, motsvarande 60 dygnsgrader. Hur välhängt kött man vill ha är en smaksak. Med en Mörningstimer kan du lätt prova dig fram till hur du vill ha ditt kött. Mörningstimern fortsätter beräkna mörningen upp till 200% för att därefter automatiskt stängas av i väntan på nästa mörningstillfälle.
eller läs på
Hej vi tänkte skära ner älgarna på fredag 19/10 kl 08.00 .
Vi ses i slakteriet dom som kan.
En bild från 2006
Första dagen på älgjakten de mlev endast en kvigkalv , Skytten var Lena
Dag två 3 tjurar . Jan D sköt en Bosse sköt 2 och Rune sköt en tj,kalv
Hoppas på bilder eller filmer från årets Jakt.
då va de dax igen på onsdag skottar vi upp vallen kl 18.00
Årsmöte och älgpassdragning söndag 13/5 klockan 15.00 vid skjutbanan.
Nu blir de jakt på lördag den 10/12 klockan 08.00 i slottet ..
Bron är snart klar över kanalen vid Grytfötterna
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
|